Image
Mazda
MAZDA DAKDRAGERS MET 25% VOORDEEL
SEIZOENSCHECK VOOR € 19,95
STARTKLAAR MET MAZDA

MAZDA DAKDRAGERS NU MET 25% VOORDEEL

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent nieuwe kansen, nieuwe voornemens én nieuwe avonturen met je Mazda. Trek er bijvoorbeeld een dagje op uit met het gezin, neem de hond mee voor een uitgebreide boswandeling of zoek de sneeuw op. Misschien denk je ook al na over je autovakantie in de zomer? Wat je ook op de planning hebt staan, met Mazda ga je goed voorbereid de weg op en ben je startklaar voor elk avontuur.

Kom gerust langs voor advies, de aanschaf van een accessoire om jouw Mazda extra te verrijken, onderhoud, of reparatie. We staan voor je klaar. Uiteraard nemen we hierbij de Corona maatregelen in acht.

Image
Mazda dakdragers

STARTKLAAR VOOR ELK AVONTUUR MET DAKDRAGERS VAN MAZDA

Erop uit met je Mazda en nóg meer opbergruimte nodig? Met dakdragers van Mazda maak je het mogelijk. Zo neem je moeiteloos een dakkoffer mee voor die extra bagage die écht niet thuis gelaten kon worden. Het monteren van een fietsendrager kan natuurlijk ook. Zo neem je je fiets(en) overal met je mee, waar je auto trip ook naartoe gaat. Of wat dacht je van die grote klus in huis waarvan de benodigdheden nét niet in je Mazda passen? Wat je er ook voor nodig hebt, met dakdragers vervoer je het gemakkelijk bovenop je Mazda.

De dakdragers van Mazda bevestig je dankzij de montageklemmen eenvoudig bovenop je auto. En om diefstal te voorkomen, zijn ze afsluitbaar met een sleuteltje. Tijdelijk profiteer je van 25% voordeel. Zo ben je startklaar voor elk avontuur.

Image
Mazda wintercheck

MET DE SEIZOENSCHECK BEN JE STARTKLAAR OP ELK MOMENT VAN HET JAAR

Plannen voor een winters avontuur met je Mazda? Of heeft je Mazda een tijdje stil gestaan vanwege de lockdown? Maak dan snel een afspraak voor de seizoenscheck. Dan doen wij een visuele inspectie op 10 essentiële punten, waaronder je bandenspanning, ruitenwissers, verlichting en verwarming. En dat voor € 19,95. Zo voorkom je onnodig pech en rijd je deze winter warm en veilig naar je bestemming.

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem contact met ons op om dakdragers voor jouw Mazda te bestellen of maak een afspraak voor de seizoenscheck. Kom je er niet helemaal uit? We adviseren je graag.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022 of zolang de voorraad strekt.