Autohuis Eickhof

Kayersdijk 153
7332AR APELDOORN
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 Skyactiv-G Luxury - I Active Sense Pack - 5 jaar garantie
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 9.125 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-029-BX
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurRood metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)407 X 170 X 152
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    U hoeft geen grote auto om toch ruimte te hebben als het nodig is. Da′s nou typisch een van de extra′s die deze hatchback biedt. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Verder is de Mazda uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mazda zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Deze Mazda 2 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig.

    De Mazda 2 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.


    Bedrijfsinformatie

    We leveren al onze occasions geheel rijklaar af zonder dat u extra (optionele) afleverpakketten bij moet kopen. Al onze occasions worden standaard afgeleverd met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, eventueel resterende fabrieksgarantie, 12 maanden mobiliteit service, benodigde onderhoudsbeurt, minimaal 12 maanden apk keuring en gepoetst van binnen en buiten zonder extra kosten. - Al onze nieuwe auto's leveren we geheel rijklaar af inclusief: Waxoyl lakbehandeling, volle tank en luxe kentekenplaten! geïnteresseerd in deze auto? Voor een vrijblijvende taxatie en/of proefrit aanvraag kunt u contact opnemen met verkoop@eickhof.nl of bel met 055-5212809.

    Opties
    1e eigenaar
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Bovag
    Nap