Autohuis Eickhof

Kayersdijk 153
7332AR APELDOORN
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 6

Sportbreak 2.5 SkyActiv-G 194 Homura - nu met € 10.476,- Registratie Korting*
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 15 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-631-NR
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2024
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud2488 CC
    Omschrijving

    Bij Mazda Eickhof de sportieve Mazda 6 Homura met krachtige 2.5 Sky Activ motor nu met totaal € 10.476,- Registratie korting geheel rijklaar van € 61.535,- nu voor € 51.059,-*
    * korting incl. alle lopende acties, en BPM voordeel

    Bij het ontwerpen van de Mazda 6 Sportbreak stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Noodzaak is het misschien niet, maar wát een luxegevoel, dat elektrisch bediende glazen panorama dak en dat lederen interieur. Rijcomfort wordt naar een hoger niveau getild in deze auto, met inbegrip van stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook LED koplampen, 19 inch lichtmetalen velgen, start-stopsysteem, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en donker getint glas achter.

    Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Filerijden? Doodvermoeiend. Daarom helpt de file assistent zo nodig een handje. Door automatisch afstand te houden, en te stoppen als uw voorligger stilstaat. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Extra opties op deze auto zijn: full map navigatiesysteem, premium audiosysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

    Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Mazda in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.


    Bedrijfsinformatie

    We leveren al onze occasions geheel rijklaar af zonder dat u extra (optionele) afleverpakketten bij moet kopen. Al onze occasions worden standaard afgeleverd met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, eventueel resterende fabrieksgarantie, 12 maanden mobiliteit service, benodigde onderhoudsbeurt, minimaal 12 maanden apk keuring en gepoetst van binnen en buiten zonder extra kosten. - Al onze nieuwe auto's leveren we geheel rijklaar af inclusief: Waxoyl lakbehandeling, volle tank en luxe kentekenplaten! geïnteresseerd in deze auto? Voor een vrijblijvende taxatie en/of proefrit aanvraag kunt u contact opnemen met verkoop@eickhof.nl of bel met 055-5212809.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verwarmd
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Bovag
    Fabrieksgarantie 02-01-2030
    Nap