Autohuis Eickhof

Kayersdijk 153
7332AR APELDOORN
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X Luxury - I Active Sense Pack - Afneembare Trekhaak -
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 29.309 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-704-DR
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2022
    KleurZilver metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)440 X 180 X 154
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Mazda. De onderhoudsgeschiedenis is bekend, de kilometerteller staat op 27021. Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Hoge kwaliteit is ook binnenin aanwezig. Kijkt u maar naar de leren bekleding! Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mazda CX-30 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Als het buiten koud wordt, voelt zo′n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. In deze Mazda profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Intelligent rijden is de tweede natuur van deze auto. Het systeem reageert op neerslag en invallende duisternis via de automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor en schakelt automatisch verlichting en ruitenwissers in. Snelheid en afstand worden gereguleerd door het adaptive cruise control en inparkeren gaat simpel met de parkeersensoren achter. Heeft u de elektronische token op zak, dan herkent deze auto z′n baasje en de keyless start zorgt dat een druk op de startknop voldoende is. Geen sleutel meer nodig!

    Aan boord van deze Mazda houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mazda. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.


    Bedrijfsinformatie

    We leveren al onze occasions geheel rijklaar af zonder dat u extra (optionele) afleverpakketten bij moet kopen. Al onze occasions worden standaard afgeleverd met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, eventueel resterende fabrieksgarantie, 12 maanden mobiliteit service, benodigde onderhoudsbeurt, minimaal 12 maanden apk keuring en gepoetst van binnen en buiten zonder extra kosten. - Al onze nieuwe auto's leveren we geheel rijklaar af inclusief: Waxoyl lakbehandeling, volle tank en luxe kentekenplaten! geïnteresseerd in deze auto? Voor een vrijblijvende taxatie en/of proefrit aanvraag kunt u contact opnemen met verkoop@eickhof.nl of bel met 055-5212809.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Bovag
    Fabrieksgarantie 24-02-2025
    Nap