Autohuis Eickhof

Kayersdijk 153
7332AR APELDOORN
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 Comfort - Black Leather Pack - Afneembare trekhaak - Dealer onderhouden - Black edition
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 77.656 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-764-DT
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)455 X 184 X 168
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Het is een praktische avonturier, deze Mazda CX-5, een auto die in alle situaties zijn mannetje staat. De auto is van het bouwjaar 2020 en is van de eerste eigenaar. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Ook een fijne dosis klasse is bijgeleverd, met het lederen interieur. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

    Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Met parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Mazda helemaal compleet.

    In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.


    Bedrijfsinformatie

    We leveren al onze occasions geheel rijklaar af zonder dat u extra (optionele) afleverpakketten bij moet kopen. Al onze occasions worden standaard afgeleverd met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, eventueel resterende fabrieksgarantie, 12 maanden mobiliteit service, benodigde onderhoudsbeurt, minimaal 12 maanden apk keuring en gepoetst van binnen en buiten zonder extra kosten. - Al onze nieuwe auto's leveren we geheel rijklaar af inclusief: Waxoyl lakbehandeling, volle tank en luxe kentekenplaten! geïnteresseerd in deze auto? Voor een vrijblijvende taxatie en/of proefrit aanvraag kunt u contact opnemen met verkoop@eickhof.nl of bel met 055-5212809.

    Opties
    1e eigenaar
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Bovag