Autohuis Eickhof

Kayersdijk 153
7332AR APELDOORN
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Subaru Outback

2.5i Premium - Afneembare trekhaak - Dealer onderhouden - 1e eigenaar
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 152.010 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    PZ-284-D
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2017
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)482 X 184 X 161
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Met een auto als deze Subaru Outback komt u absoluut goed voor de dag. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze Subaru over uitstekende prestaties. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panorama dak. Comfort en luxe? Dat krijgt u door het lederen interieur. En optimaal gemak is er in de vorm van de elektrisch bedienbare achterklep. Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

    Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en regensensor is deze auto helemaal compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Subaru Outback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Deze Subaru Outback is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en hill hold functie.

    Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.


    Bedrijfsinformatie

    We leveren al onze occasions geheel rijklaar af zonder dat u extra (optionele) afleverpakketten bij moet kopen. Al onze occasions worden standaard afgeleverd met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, eventueel resterende fabrieksgarantie, 12 maanden mobiliteit service, benodigde onderhoudsbeurt, minimaal 12 maanden apk keuring en gepoetst van binnen en buiten zonder extra kosten. - Al onze nieuwe auto's leveren we geheel rijklaar af inclusief: Waxoyl lakbehandeling, volle tank en luxe kentekenplaten! geïnteresseerd in deze auto? Voor een vrijblijvende taxatie en/of proefrit aanvraag kunt u contact opnemen met verkoop@eickhof.nl of bel met 055-5212809.

    Opties
    1e eigenaar
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Afdaal assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Garanties
    Bovag
    Nap